Rólunk

 

Egyedi nyakláncokat, kulcstartókat, karkötőket, rágókákat, csupa hasznos és személyreszabott kiegészítőt készítek babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kizárólag ellenőrzött károsanyag (BPA, PVC, ólom) mentes szilikonokkal dolgozom, alapanyagaim a Food and Drug Administration (FDA) és a Société Générale de Surveillance (SGS) által bevizsgáltak.

Akit megsuhintott valaha is a vendéglátás szele, az pontosan tudja, hogy az nem igazán ideális szakma a családalapításhoz. Ezért valami olyan vállalkozáson törtem a fejem, ami gyerek mellett is végezhető, és ráadásul a szívemet lelkemet is bele tudom tenni – mert imádok adni! Ez az ötletelés eltartott egy jó darabig; már körülbelül 14 hónapos lehetett a kisfiam, amikor egyik reggel bevillant az egyedi dátumos, névvel ellátott kulcstartó képe, majd ezt követte a rágóka, a karkötő és a többi.A paletta azóta is folyamatosan bővül.

 A név is valahogy ezzel párhuzamosan jött; igazából semmihez sem köthető, csak elkezdtem játszani a betűkkel, hangokkal. Annyira magával ragadott a dolog, hogy utána jártam minden szükséges infónak, számolgatni kezdtünk, mit hogyan … Aztán tavaly, 2016. júliusában belevágtunk a férjemmel – ő rengeteget segít, de egyébként egyedül csinálom.

Elsődleges célom olyan kiegészítőket tervezni, melyek egyben divatosak az anyának és hasznosak a babának, továbbá a család bármely tagjának igazán egyedi és személyes meglepetésül szolgálhatnak, és árban is elérhető.

Folyamatos azon dolgozom, hogy a vásárlóimat olyan  újdonságokkal tudjam meglepni ami nem csak hasznos, hanem értéket is képvisel.

 Én, személy szerint, baromira kritikus vevő vagyok, ezért próbálom meg eladóként azt nyújtani, amit én is elvárnék-, hiszen szerintem a legjobb reklám az ajánlás, az elégedett vásárló.

Ha kérdésed van írj bátran az info@nuskytoys.hu email címre. 

Szépséges napot kívánok!

Szeretettel:

Dia

TE MEGÁLMODTAD, ÉN MEGFŰZTEM

Már elkészült termékek közül egy kis ízelítő

×


Válasszd ki a konfigurálni kívánt Nusky szilikon ékszert vagy kiegészítőt.
Kattints a termék nevére vagy a "MEGFŰZÖM" gombra.

A jelőlt elemekre kattintva választhatod ki a kívánt formát és színt.
A jelölt elemek helyettesíthetőek betűkkel (A-Z, angol ábécé) illetve számokkal (0-9).


A felsorolt lehetőségek közül válaszd ki a legszímpatikusabb színű alakzatot.
Ezt ismételd míg a megrendelem gomb feletti "Még nem fejezte be az összes elem konfigurálását." szöveg el nem tűnik, ekkor a válik aktívvá a "MEGRENDELEM" gomb.


Ha úgy ítéled meg, hogy végeztél, kattints a "MEGRENDELEM" gombra
és add meg a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat.