Meggymag párna!

Nagyon szerettem volna valami újdonságot, ami hasznos, ugyanakkor egyedi és nem utolsósorban baba/ kisgyermek kézre tervezett. A meggymag párna esetében is fontosnak tartottam a természetességet, így 100% biopamut készülnek  a huzat és a párna is. A langyosra melegített meggymag párna, enyhíti a babák/ kisgyermekek fül, illetve hasfájását, valamint kiváló nyugtatóhatással bír. Az erős színekben pompázó párnák felkeltik a baba figyelmét, érdeklődését. A meggymagok kitapintása, a párnával való játék során kiválóan fejleszti a korai finommotorikát. Jelenleg négy féle színben/ mintában érhetők el.

Remek ajándék lehet baba látogatóra is, vagy bármilyen babás/ kisgyermekes eseményre. Szettben egy rágókával ami névvel ellátva is kérhető, így még személyesebbé teheti az ajándékozás örömét, anyának egy nyaklánccal/ karkötővel és, hogy apa se maradjon ki neki pedig egy névvel vagy a kicsi születési dátumával ellátott kulcstartóval kedveskedhetünk.

    Nincs termék a kategóriában.

×


Válasszd ki a konfigurálni kívánt Nusky szilikon ékszert vagy kiegészítőt.
Kattints a termék nevére vagy a "MEGFŰZÖM" gombra.

A jelőlt elemekre kattintva választhatod ki a kívánt formát és színt.
A jelölt elemek helyettesíthetőek betűkkel (A-Z, angol ábécé) illetve számokkal (0-9).


A felsorolt lehetőségek közül válaszd ki a legszímpatikusabb színű alakzatot.
Ezt ismételd míg a megrendelem gomb feletti "Még nem fejezte be az összes elem konfigurálását." szöveg el nem tűnik, ekkor a válik aktívvá a "MEGRENDELEM" gomb.


Ha úgy ítéled meg, hogy végeztél, kattints a "MEGRENDELEM" gombra
és add meg a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat.